Вибухи у Хмельницькому 21 вересня: що відомо

Фото: ілюстративне

Про це у Telegram повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

О 9:26 в Хмельницькій ОВА повідомили про наслідки роботи ППО на Хмельниччині.

“Внаслідок ворожої атаки влучань в об’єкти області не зафіксовано. Разом з тим, внаслідок падіння уламку ракети в одному з сіл області пошкоджено літню кухню будинку. Крім того, пошкоджене скло автомобіля. Потерпілих немає”, — повідомив у Telegram перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

О 06:38 Хмельницький міський голова Олександр Симчишин у Telegram повідомив, що влучань на території громади наразі не зафіксовано. Він також написав про роботу в місті сил ППО ЗСУ.

Що відомо про ракетну атаку РФ 21 вересня

За інформацією командування Повітряних сил ЗСУ, уночі 21 вересня близько 03:40 російські війська атакували Україну крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55.

“Усього було зафіксовано пуски 43 крилатих ракет із десяти літаків стратегічної авіації Т-95мс з району західніше Енгельса. Ракети запускали у декілька хвиль. В повітряний простір України вони входили з різних напрямків, постійно змінюючи курс по маршруту. В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії із ППО Сил оборони знищено 36 крилатих ракет”, — йдеться у повідомленні командування Повітряних сил ЗСУ.
 

Перша повітряна тривога у Хмельницькій області почалася о 04:53 та тривала до 06:37.

О 05:59 Повітряні сили ЗС України в Telegram повідомили про рух ракет у західному напрямку, зокрема на Хмельниччину. І вже о 05:59 у Хмельницькому почули звуки вибухів.

Вдруге повітряну тривогу 21 вересня у Хмельницькій області оголосили о 07:45 і вона тривала до 08:37.

О 07:04 Повітряні сили ЗС України в Telegram повідомилипро нову ракетну небезпеку, а о 07:57 про існуючу загрозу для Хмельницької області, зокрема, про рух ракети у бік Кам’янця-Подільського.

Під час другої ракетної атаки на Україну вибухів у Хмельницькій області чути не було.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне