За виготовлення фальсифікованого алкоголю судитимуть хмельничанина

Фото: https://khmel.gp.gov.ua/
За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт за фактом незаконного виготовлення фальсифікованого алкоголю (ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України).
 
Протиправну діяльність хмельничанина припинено спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області у березні цього року.
 
Для масового виробництва фальсифікату у складському приміщенні він облаштував цех, де під час проведення обшуку виявлено та вилучено понад 5 тонн незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки та коньяку, а також спирту.
 
«Відповідно до висновків експертних досліджень вони не відповідають вимогам ДСТУ», – повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Державної фіскальної служби в області.
 

https://khmel.gp.gov.ua/

 
Довідково: санкція ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне