Затримано жительку смт Гриців, яка повідомила про псевдозамінування

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Оперативники сектору кримінальної поліції Шепетівського райуправління встановили особу та затримали 52-річну жительку смт Гриців, яка повідомила про замінування.

13 червня близько 12:30 години на лінію екстреного виклику «102» зателефонувала незнайомка та повідомила, що один з будинків в Грицеві, що на Шепетівщині, заміновано.

На місце події негайно прибули вибухотехніки та слідчо-оперативна група. Спільно фахівці ретельно обстежили будинок та прилеглу територію. Але жодних вибухотехнічних предметів не виявили. 

За даним фактом слідчі Шепетівського РУП розпочали кримінальне провадження. Правоохоронці провели низку заходів, в результаті кропіткої роботи встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 52-річна місцева жителька. Хоч якось пояснити свій вчинок жінка не змогла. 

Наразі зловмисницю затримано в порядку ст. 208 КПК України. За процесуального керівництва прокуратури їй вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про замінування). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне