5 закладів профтехосвіти області отримають кошти ЄС на реалізацію проектів регіонального розвитку

Фото: uk.wikipedia.org

За результатами засідання конкурсної Комісії з відбору проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики — Підтримки регіональної політики України, за програмою регіонального розвитку «Розвиток людського капіталу» п’ять закладів профтехосвіти Хмельниччини увійшли до переліку проектів-переможців конкурсного відбору.
Таким чином, в нашій області будуть реалізовуватися такі проекти:

– на базі ДНЗ «ВПУ №11 м. Хмельницького» – проект «Забезпечення потреб ринку продукції закритих ґрунтів кваліфікованими робітниками». 

– на базі Хмельницького професійного ліцею електроніки – проект «Стимулювання розвитку новаторської і раціоналізаторської роботи в навчальному закладі як один з факторів підвищення якості підготовки робітничих кадрів для потреб регіону». 

– на базі Хмельницького професійного ліцею – проект «Модернізація матеріально-технічного забезпечення для підготовки кваліфікованих працівників за професією електрогазозварювальник у відповідності до сучасних вимог ринку праці на базі Хмельницького професійного ліцею». 

– на базі ДНЗ «Подільський центр ПТО» – проект «Створення учнівського готельно-туристичного центру на базі Державного навчального закладу “Подільський центр професійно-технічної освіти” м.Кам’янця-Подільського Хмельницької області». 

– на базі ДПТНЗ «Красилівський професійний ліцей» – проект «Створення багатопрофільного регіонального Центру професійної освіти».

Матеріал підготовлено за інформацієї Хмельницької ОДА.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне