“Астарта-Київ” більше не агітує за Порошенка, – ЗМІ

Фото: agronews.ua

Агрохолдинг “Астарта-Київ” припинив агітувати за кандидата в Президенти Петра Порошенка. Про це повідомляє портал “AgroNews” у статті “Не цукрова справа: чому” Астарта-Київ “перестав агітувати за кандидата Петра Порошенка?”

Видання зазначає, що в лютому 2019 з’явилися перші повідомлення, про те, що керівництво відразу декількох регіональних підрозділів холдингу включилося в передвиборну агітацію за Петра Порошенка. Зокрема, керівники агропідприємств, що входять в структуру “Астарта-Київ”, почали проводити агітаційну роботу серед своїх співробітників, а також під час традиційних зустрічей серед пайовиків і жителів сіл, де знаходяться підрозділи “Астарти”. Такі сигнали надходили з Полтавської, Хмельницької та Тернопільської областей.

У той же час, за даними “AgroNews агітаційну роботу в “Астарті” за Петра Порошенка зараз в спішному порядку згортають, пропонуючи людям визначатися зі своїми уподобаннями самостійно. Що стало поштовхом до прийняття цього рішення поки невідомо.

“AgroNews” припускає, керівництво холдингу вирішило, що в умовах політичної невизначеності (коли переможцем стане один з трьох антагоністів) створювати для себе додаткові ризики, роблячи відкриту ставку на одного з лідерів президентської гонки, – необачно.

“Там мабуть вирішили, якщо раптом щось піде не так, відкрита агітація за одного з кандидатів загрожує йому серйозними репутаційними ризиками, жорсткими питаннями від іноземних інвесторів і кредиторів, адже акції компанії котуються на Варшавській фондовій біржі”, – підкреслює “AgroNews”.

Інформує портал Українські Новини

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне