Четверо громадян Народної Республіки Бангладеш під виглядом вболівальників футболу добирались в Німеччину, а їх покинули в лісі на Шепетівщині

Фото: hm.npu.gov.ua

Рішенням Хмельницького міськрайонного суду надано дозвіл на затримання на 6 місяців для ідентифікації 4 громадян Народної Республіки Бангладеш та примусове їх видворення, після завершення процедури їх ідентифікації, що прямували до Федеративної Республіки Німеччина.
Чоловіки під виглядом вболівальник футболу, оскільки це полегшувало перетин кордону, в липні цього року приїхали до Російської Федерації, а звідти, транзитом через Україну, мали намір потрапити до Федеративної Республіки Німеччина.
Правоохоронцями були виявлені громадяни Народної Республіки Бангладеш в лісосмузі біля с. Климентовичі Шепетівського району та без документів, що посвідчують їх особу.
Згідно бази даних «Відомості про осіб, які перетнули кордон України», державний кордон на в’їзд в Україну законним шляхом ніхто з цих 4 бангладешців не перетинав. В судовому засіданні іноземці, які були забезпечені перекладачем для участі в судовому засіданні, пояснили, що їх перевозили через кордон автомобілем, документи в них відібрали двоє невідомих чоловіків, що їх перевозили та покинули в лісі. На час розгляду справи іноземці просили повернути їх якнайшвидше до рідної країни.

Повідомляє прес – секретар Хмельницького міськрайонного суду Алла Плінська

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне