Держпраці перевірить фірму пов’язану із радником Симчишина

Фото:

Інформація про це оприлюднена на сайті Державної служба України з питань праці.

Так, 1 квітня інспектори Держпраці мають розпочати перевірку ТОВ «МІЛЕНІУМ 2014». Це підприємство офіційно зареєстровано неподалік від територіального відділення Держпраці – у приміщенні колишнього перинатального будинку. Відома ця фірма активними перемогами на неконкурентних закупівлях у місті Хмельницькому у 2017 році.

ТОВ «Міленіум 2014» засноване у вересні 2014-го. І протягом двох з половиною років фірма не вигравала жодного тендеру і не отримувала жодного підряду. Аж до березня 2017-го. Саме тоді у компанії відбулися кадрові зміни. За останні півроку  2017 «ТОВ Міленіум-2014» отримало з міського бюджету мільйон триста тисяч гривень на виконання ремонтних робіт у Хмельницькому. Бувало таке, що компанія бралася за три-чотири об’єкти на місяць. І це при тому, що на фірмі працювало всього 5 людей.

До складу засновників  увійшов Сергій Сажієнко. Це бізнес-партнер свободівця, екс-начальника держземагентства, а за сумісництвом радника мера Хмельницького Руслана Лещишина.

Фото: із особистої сторінки Руслана Лещишина у Facebook

У них є три спільні будівельні фірми ТОВ «Стоун Південь», ТОВ «Голдіс Буд» та ТОВ «Платинумбуд».

Інший засновник Валерій Павлюк. Батько Олени Пастернак помічниці екс-нардепа від Свободи Ігоря Сабія.

Фото: із особистої сторінки Олени Пастернак у Facebook

Нині пані Олена є офіційною дружиною Руслана Лещишина.

У першому ряду сидять справа Олена Пастернак, Руслан Лещишин. Зліва – фотограф Сергій Аніськов та заступник мера Хмельницького Андрій Бондаренко Фото: із особистої сторінки Руслана Лещишина у Facebook

Варто зазначити, що наприкінці 2017 року до якості робіт ТОВ «Міленіум 2014» виникли запитання. Мова йде про волейбольний майданчик в парку ім.Франка, що у Хмельницькому. ДЮСШ №2 відмовилось приймати роботи, адже технагляд виявив ряд порушень. Як пізніше встановила судово експертиза, підрядник на одні роботи ціни завищив, інші – були виконані не в повному обсязі. Однак, гроші із замовника вимагав у повному обсязі.

Історія з тим, як однопартійці у владних кріслах міста тиснули на директора спортивної школи, звісно, залишилась за кадром. Варто зазначити, суд таки не визнав претензій ТОВ «Міленіум 2014» до спортивної школи.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне