Двох Кам’янчан судитимуть за браконьєрство

Фото: varash.info

Як повідомили у прес-службі прокуратури Хмельницької області, Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно жителів одного з сіл Кам’янець-Подільського району, які незаконного займались рибним добувним промислом.

Встановлено, що в березні поточного року двоє чоловіків, з метою власного збагачення та не маючи на те відповідного дозволу, здійснили незаконний вилов риби забороненим знаряддям лову – рибальською сіткою.
В результаті незаконного зайняття рибним добувним промислом на річці Дністер, що протікає поблизу с. Колодіївка Кам᾿янець-Подільського району Хмельницької області, правопорушниками виловлено рибу виду вирезуб причорноморський, судак, лящ, короп (сазан), плітка, карась сріблястий, окунь звичайний, а також річковий рак.
Як повідомив заступник керівника Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Олександр Гончар, своїми протиправними діями «горе-рибаки» завдали шкоди на суму понад 123 тис. грн.
За результатами досудового розслідування, проведеного за процесуального керівництва місцевої прокуратури, працівниками слідчого відділення районного відділення поліції Кам’янець-Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області зібрано достатню кількість доказів вчинення особами кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним добувним промислом).
Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено для розгляду до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне