Кам’янчанина засудили до 8-ми років позбавлення волі за вбивство власної матері

Фото: informator.news

Як повідомляє портал “Судова влада”, колегією суддів Кам’янець-Подільського міськрайонного суду оголошено вирок вбивці жінки, яке сталося ще у 2010 році.

25 травня 2018 року колегією суддів Кам’янець-Подільського міськрайонного суду оголошено вирок у кримінальній справі щодо вбивства жінки, яке сталося ще у 2010 році. Через вісім років досудового та судового слідства, численних судових експертиз врешті встановлено особу злочинця: суд визнав винним у скоєнні вбивства сина потерпілої. Відповідно до вироку встановлено, що того трагічного дня у власному помешканні між матір’ю та сином, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, стався конфлікт, внаслідок чого чоловік позбавив свою матір життя.

На слідчому експерименті чоловік визнав вину, допомагав слідству у вирішенні справи та продемонстрував, яким чином скоїв цей жахливий злочин. Проте через деякий час підсудний відмовився від своїх показів, повідомив, що органи міліції здійснювали на нього тиск і змусили його зізнатись у вбивстві. Підсудний стверджував, що його матір зловживала спиртними напоями і саме це стало причиною її передчасної смерті. Через цю обставину справа тривалий час не могла знайти свого вирішення.

Під час слідства було призначено ексгумацію трупу убитої та близько десяти експертиз для встановлення причин смерті. Дослідивши висновки експертів та усі докази у справі, суд дійшов висновку про те, що смерть потерпілої настала саме внаслідок механічної асфіксії (удушення). За вироком суду вбивцю засуджено до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне