Кам’янець-Подільський: швидко ліквідувавши пожежу господарчої споруди, вогнеборці запобігли поширенню вогню

Фото: km.dsns.gov.ua

26 листопада о 19:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на вул.Нігинське шосе в м. Кам’янець-Подільський.

km.dsns.gov.ua

На місце події негайно прибуло чергове відділення 5 Державної пожежно-рятувальної частини. На той момент вогнем було охоплено 18 кв.м будівлі. Завдяки злагодженим діям, вогнеборцям вдалося швидко впоратись із загорянням та запобігти поширенню вогню на всю площу будівлі. Пожежу було локалізовано о 19:14 та ліквідовано о 19:17.

Ймовірною причиною загоряння було порушення правил монтажу нагрівальної печі та димаря. Нещасних випадків на пожежі не було.

Нагадаємо, що 26 листопада о 22:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пригоду, що сталася на автодорозі Т-23-12 Гусятин – Городок поблизу с. Вільхівці Чемеровецького району. Як з’ясувалося, водій легкового автомобіля ВАЗ-2109 через погіршення погодних умов не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Рятувальники, які прибули до місця події, за допомогою автомобіля підвищеної прохідності витягнули легковик на розчищену ділянку дороги. Загиблих та травмованих немає.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне