Хмельничани заборгували за водопостачання понад 10 мільйонів гривень

Фото: slk.kh.ua

Як повідомляє сайт МКП “Хмельницькводоканал”, станом на 01.06.2018 року заборгованість населення за надані послуги з водопостачання становить 5,8 млн. грн., за послуги з водовідведення — 8,6 млн. грн. Для порівняння: заборгованість в аналогічному періоді 2017 року за надані послуги з водопостачання складала 2,4 млн. грн., за послуги з водовідведення — 4,8 млн. грн.

Щороку, упродовж літнього періоду, підприємство виконує чималий обсяг робіт із забезпечення надійного та безперебійного функціонування водопровідних і каналізаційних мереж та споруд, зокрема, будівництво та реконструкцію трубопроводів, виконання аварійно-відновлювальних та планово-попереджувальних робіт, проведення технологічної модернізації основних засобів виробництва, знезараження водопровідних мереж та інБез належного фінансового забезпечення виконати усе заплановане стане неможливим.

Споживачі, які мають значну заборгованість за надані послуги централізованоговодопостачання та водовідведення і не можуть її погасити одразу у зв’язку зі складнимматеріальним становищем, можуть звернутися до підприємства та укласти договір про реструктуризацію боргу. Це дасть змогу поступово оплатити вказану суму боргу та недопустити його стягненняв судовому порядку. МКП “Хмельницькводоканал” радить скористатися цією можливістю, оскільки до злісних неплатників будуть вжиті заходи з обмеження (припинення) надання послуг з водопостачання та водовідведення.

Підприємство також нагадує тим споживачам, які уже уклали договори реструктуризації заборгованості за послуги з водопостачання та водовідведення, про необхідність вчасно здійснювати щомісяця обов’язкову плату коштів відповідно до умов укладеного договору та не змушувати МКП “Хмельницькводоканал” вживати більш радикальних засобів впливу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне