Хмельничанин розповсюджував наркотики використовуючи інтернет-месенджери

Хмельничанин розповсюджував наркотики використовуючи інтернет-месенджери
Фото: ilikenews.com.ua

Правоохоронці встановили, що використовуючи інтернет-месенджери, а для реклами — написи на стінах в публічних місцях, зловмисник розповсюджував серед жителів міста як синтетичні, так і наркотики рослинного походження. Під час слідчого експерименту поліцейські виявили та вилучили 10 готових «закладок».

Працівники кримінальної поліції разом з детективами Хмельницького відділу поліції затримали 23-річного місцевого жителя, який займався збутом наркотиків, використовуючи для цього інтернет-месенджери.

Затримали зловмисника під час того, як він робив чергову «закладку». Загалом же у ході слідчого експерименту працівники поліції виявили та вилучили 10 готових «закладок». Усе це направили на експертизу.

Зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. На період досудового розслідування суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що 16-річний житель райцентру Ярмолинці підозрюється у вчиненні крадіжки коштів з місцевих аптеки та магазину. Крім того, наразі в суді перебувають матеріали кримінального провадження щодо вчинених ним ще в минулому році крадіжок. Зловмисник у неробочий час спочатку обікрав аптеку — вибив ногою скло, проник всередину і забрав з каси 2,5 тисячі гривень. Через декілька днів таким самим чином він заліз у продуктовий магазин, звідки виніс трохи більше тисячі гривень. Викрадені гроші витратив на власні потреби.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне