Хмельницька влада не планує ремонтувати дороги в масивах індивідуальної забудови

Фото: vsim.ua

Про це йдеться у проектах рішень виконавчого комітету Хмельницької міської ради.

Зокрема, членам виконавчого комітету пропонується відхилити електронну петицію про ремонт дороги по вул. Підлісній, масив «Обрій». Свою відповідь чиновники мотивують тим, що “дорога використовується приватним транспортом для під’їзду до садиб, руху громадського транспорту не має. Ремонт вулично-дорожньої мережі міста здійснюється в порядку пріоритетності та в межах наявного фінансового ресурсу. Першочергово за кошти міського бюджету здійснюється ремонт доріг з інтенсивним рухом  громадського транспорту на капітальний ремонт вул. Підлісної в 2018 не передбачені.”

Аналогічна доля спіткала ще одну електронну петицію щодо ремонту  дороги по прв. Тракторному (р-н Старого аеродрому). Щоправда, провулок Тракторний має як житлову так і промислову зону. Там дорогою користуються важковаговики, які і проїжджають житлову зону. Але і цим мешканцям ремонту у 2018 році не бачити:

“Ремонт вулично-дорожньої мережі міста здійснюється в порядку пріоритетності та в межах наявного фінансового ресурсу. Першочергово за кошти міського бюджету здійснюється ремонт доріг з інтенсивним рухом громадського транспорту. В зв’язку з обмеженим фінансовим ресурсом міським бюджетом кошти на капітальний ремонт прв. Тракторного (від вул. Пілотської до буд №55) в 2018 році не передбачені.”

Нагадаємо, що хмельничани просять міську владу встановити світлофор біля Овочевого ринку та вдруге наполягають на будівництві в місті крематорію.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне