Хмельницькі правоохоронці викрили мережу збуту заборонених стероїдів

головна
Фото: hm.npu.gov

Працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за процесуального керівництва прокуратури задокументували злочинну діяльність осіб, які займались збутом заборонених сильнодіючих лікарських засобів (стероїдів).

У межах досудового розслідування кримінального провадження про незаконне придбання, перевезення, пересилання з метою збуту та збут сильнодіючих лікарських засобів в особливо великих розмірах (ст. 321 Кримінального кодексу України) правоохоронці провели ряд обшуків у фігурантів провадження в Черкаській та Хмельницькій областях.

2

hm.npu.gov

Під час обшуків поліцейські вилучили заборонені сильнодіючі лікарські засоби (стероїди) на загальну суму близько 100 тисяч гривень, а також накладні, розрахункові чеки, банківські картки, прайс-листи з цінами, оргтехніку, яка використовувалась в злочинній діяльності, тощо. Як інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, на усі вилучені лікарські засоби взагалі відсутні ліцензії на їх розповсюдження.

3

hm.npu.gov

Також правоохоронці зафіксували декілька фактів збуту зловмисниками стероїдів. Всю торгівлю підозрювані вели через мережу інтернет. Їхніми клієнтами були переважно спортсмени.

Згідно санкції статті чоловікам може загрожувати від 5 до 10 років позбавлення волі. Найближчим часом на період досудового розслідування їм буде обрано запобіжний захід.

Нагадаємо, хмельничанин розповсюджував наркотики використовуючи інтернет-месенджери.  Правоохоронці встановили, що використовуючи інтернет-месенджери зловмисник розповсюджував серед жителів міста як синтетичні, так і наркотики рослинного походження. Під час слідчого експерименту поліцейські виявили та вилучили 10 готових «закладок». Працівники кримінальної поліції разом з детективами Хмельницького відділу поліції затримали 23-річного місцевого жителя, який займався збутом наркотиків, використовуючи для цього інтернет-месенджери.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне