Хмельницькі спортсмени вибороли медалі на чемпіонаті Європи з тхеквондо

головна2
Фото: khm.gov

У місті Маріна д’Ор (Іспанія) завершився Клубний чемпіонат Європи з тхеквондо ВТФ, який проходив з 3 до 7 грудня. Як повідомляє прес-служба міської ради, в перший день змагань Українські спортсмени здобули три золотих медалі серед юнаків.

У ваговій категорії до 33 кг серед дівчат взяла участь вихованка Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №3 – Заморока Марія. У першому бою перемогла суперницю з Іспанії (20:0). Другий бій провела із спортсменкою з Голандії, де у напруженій боротьбі виграла бій з рахунком 19:7. А вже вигравши третій бій у Іспанки з рахунком 21:12, вийшла у фінал. У фінальному бою Заморока Марія зустрілась зі спортсменкою з України, де перемогла з рахунком 14:4 та стала чемпіонкою Клубного чемпіонату Європи серед юнаків.

6 грудня були розіграні медалі серед юніорів. На рахунку українців 1 золота та 3 бронзових медалі.

222

khm.gov

Спортсмени Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді також відзначилися високими досягненнями. Журахівський Денис здобув золоту нагороду у ваговій категорії до 36 кг серед юнаків. А Крімінський Богдан виборов срібну нагороду у ваговій категорії до 37 кг серед кадетів.

Чемпіонкою у ваговій категорії до 49 кг стала Софія Хобтар. На шляху до перемоги вона впевнено обійшла чотирьох спортсменок з Іспанії з рахунком 27:7, 20:3, 23:3. Та у фіналі з рахунком 19:9 Альбу Пальмер.

333

khm.gov

Бронзовим призером у ваговій категорії до 52 кг стала спортсменка Хмельницької ДЮСШ №3 Сікорська Софія. Перший бій виграла з рахунком 14:3 у суперниці з Іспанії, потім з рахунком 4:0 перемогла спортсменку з Португалії. Але в наступному поєдинку поступилась 5:18 іспанці Алісі Родрігес. Так вона посіла третє місце.

У командному заліку серед юніорок команда Хмельницької області посіла третє місце, в складі якої виступали наші хмельничанки Хобтар Софія та Сікорська Софія.

За підсумками чотирьох днів змагань на рахунку українських тхеквондистів 10 золотих, 4 срібних та 8 бронзових нагород.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне