Хмельницьких учасників АТО реабілітуватимуть в санаторії в Одеській області

Фото: tomrda.gov.ua

Міське управління праці та соціального захисту населення для психологічної реабілітації учасників АТО та Революції Гідності обрало санаторій “Орізонт”, що в Білгород-Дністровському районі Одеської області.

Про свій вибір управлівління інформувало на офіційному сайті.

На базі санаторію працює ДП «Південь-Курорт-Сервіс». Одним із основних видів економічної діяльності санаторію є діяльність  психоаналітиків, психологів і психотерапевтів, що по класифікатору видів економічної діяльності відноситься до іншої діяльності у сфері охорони здоров’я.

фото: kurort.sanatoriy.orizont

Санаторій має багаторічний досвід надання лікувальних послуг за різними  напрямками санаторно-курортного лікування, штат закладу це також кваліфікований медичний персонал із досвідом оздоровлення різних категорій населення, в тому числі і учасників АТО.  У разі потреби, до надання послуг із психологічної реабілітації, залучаються інші спеціалісти, зокрема соціальні педагоги, логопеди, психотерапевти, юрисконсульти.

Санаторій визначає види послуг із психологічної реабілітації з урахуванням індивідуальних потреб. Заняття з психологами складають не менше 40 годин рівномірно протягом 18 календарних днів, та не більше 180 хвилин на день.

Для отримання послуг з психологічної реабілітації учасник антитерористичної операції звертається до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації  або фактичного проживання із заявою,  до якої додаються копія посвідчення учасника бойових дій, або інваліда війни  та копія документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне