Лісівники дбають про техніку повсякчас

ліс1
Фото: kmlis.gov

Справна та надійна техніка – це запорука чіткого виконання виробничих завдань і діяльності підприємства в цілому. Тому оновлення техніки та злагоджена робота автопарку Ярмолинецького лісгоспу – одне з першочергових завдань. Купівля нової техніки – це завжди доцільне капіталовкладення. Але в сучасних умовах потрібно шукати ще й економічно-бюджетні варіанти.

ліс2

kmlis.gov

Як повідомляє Ярмолинецький лісгосп, цими днями проведено капітальний ремонт трактора МТЗ 82.1. І практично новий трактор готовий до виконання завдань. Загальна сума затрат на капітальний ремонт склала 230 тис. грн.

ліс3

kmlis.gov

Вартість  ремонту суттєво знижена за рахунок проведення високопрофесійних робіт слюсарями з ремонту автомобілів  Андрієм Гусаком та Романом Криворучком. Вони проводили ремонт, заміну та встановлення  запасних частин і агрегатів. Золоті руки спеціалістів дали свій результат – і «новенький» трактор передали в новостворене Купинське лісомисливське лісництво.

Також придбано новий вагончик для Купинського лісомисливського лісництва. Його обладнано всіма побутовими засобами, щоб було тепло та зручно робітникам відпочити та попоїсти, особливо – в зимовий період. Всього вкладено в його придбання та оснащення – майже 35 тис. грн.

Директор лісгоспу І.І.Кирилюк  завжди вимогливо та принципово підходить до  збереження техніки. Справна техніка – це і безпека праці, і витриманий робочий день, і позитивний настрій робітника. На його думку, водій має бути, насамперед, відповідальним за збереження ввіреної йому техніки, дбайливим та  охайним в  експлуатації машини. Тому таких водіїв цінують в лісгоспі,  відмічають грамотами та преміями до професійного свята та дня автомобіліста.

Нагадаємо, у Кам’янці-Подільському лісгоспі епізоотична ситуація в угіддях під контролем. Вже за перші два виходи  в Кам’янець-Подільському районі  добуто 86  цих шкідливих хижаків, а в Чемеровецькому районі  – 42. Голови відстріляних лисиць спеціалістами Держспоживслужби відпрепаровані  і направлені на дослідження до Хмельницької регіональної лабораторії ветеринарної медицини.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне