Майновий комплекс теплових мереж підлягає поверненню у комунальну власність Шепетівки

Фото: dzerkalo.media

Сайт міста Шепетівка повідомляє, що 24 вересня 2018 року Господарський суд Хмельницької області прийняв рішення відмовити у задоволенні позовної заяви ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» до Шепетівської міської ради про скасування рішення XXVIII (позачергової) сесії Шепетівської міської ради VII скликання №1 від 6 листопада 2017 року «Про відмову від договору концесії в односторонньому порядку та повернення майна».

Згадане рішення прийняте міською радою у зв’язку із неналежним виконанням ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» істотних умов договору концесії від 2 грудня 2011 року, а саме — надання населенню міста Шепетівки послуг з теплопостачання відповідно до нормативів, норм, стандартів, порядків і правил, так як шепетівчани не отримали тепла у своїх домівках не лише у жовтні, а й у листопаді 2017 року.

ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» не виконало рішення виконкому Шепетівської міської ради про порядок опалювального сезону від 10 жовтня 2017 року, 12 жовтня 2017 року, 19 жовтня 2017 року та рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 3 листопада 2017 року.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Хмельницькій облдержадміністрації доручила керівництву ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» вжити заходів щодо отримання лімітів на відпуск природного газу у НАК «Нафтогаз України» та розпочати опалювальний сезон не пізніше 6 листопада 2017 року, в іншому випадку ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» мало погодитись на розірвання концесійного договору.

Оскільки, навіть 6 листопада 2017 року оселі шепетівчан залишились холодними, депутати Шепетівської міської ради прийняли рішення відмовитись від договору концесії та повернути майновий комплекс теплових мереж у власність територіальної громади Шепетівки.
З повним текстом рішення Господарського суду Хмельницької області від 24 вересня 2018 року Справа № 924/461/18 можна ознайомитись за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/Review/76813580

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне