Мешканця Кам’янеччини судитимуть за замах на вбивство власної дружини

смертельного випадку
Фото: Хмельницький апеляційний суд

За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом прокуратури області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області, затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за фактом закінченого замаху на умисне вбивство мешканки с. Гуменці Кам’янець-Подільського району.

У липні цього року 43-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдома влаштував із дружиною суперечку щодо розподілу сімейного бюджету.

Під час сварки у нього раптово виник умисел вбити жінку.

Кривдник взяв до рук мисливського ножа та, зачинивши двері будинку, наніс жінці удар у груди.

На щастя, крики про допомогу почула мати потерпілої, яка потрапила у приміщення через вікно та припинила злочинні дії зятя.

Завдяки своєчасно наданій медичній допомозі життя жінки врятовано.

Сам же зловмисник після вчиненого втік з місця події та продовжив розпивання алкогольних напоїв із своїм знайомим.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Сергій Наконечний, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України направлено для розгляду до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду.

Обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді тримання від вартою.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне