Міська влада закликає підприємців привести свої вивіски до єдиних вимог

vyviska
Фото: khm.gov.

Правила розміщення вивісок у місті Хмельницькому розроблені з метою поліпшення зовнішнього вигляду міста, захисту культурних та майнових інтересів територіальної громади міста. А також юридичних і фізичних осіб, у власності яких перебувають місця для розміщення вивісок.

Ці правила є обов’язковими до виконання усіма підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності та відомчої належності, а також фізичними особами-підприємцями, що встановлюють вивіски в Хмельницькому.

Підставою для виготовлення та встановлення вивіски є погоджений у встановленому порядку паспорт вивіски. Із процедурою подання заяви та усіх необхідних документів для отримання даного паспорту можна ознайомитися за посиланням.

Вся інформація на вивісці здійснюється українською мовою, текст не повинен містити мовних помилок.

Загалом, від початку року подано 446 заявок на погодження паспортних вивісок. З них погоджено 256 вивісок, відмовлено через суттєві зауваження у погоджені паспорта вивіски 190 заявникам.

Для покращення зовнішнього вигляду нашого міста постійно проводиться роз’яснювальна робота із підприємцями міста щодо заклеєних вікон, дверей та вітрин. В разі недотримання встановлених вимог порушники притягуватимуться до адміністративної відповідальності. Так, для приватних підприємців сума штрафу становить 850-1700 грн, для фізичних осіб – 340-1360 грн.

Прес-служба Хмельницької міської ради

Нагадаємо, концепцію індустріального парку «Хмельницький» винесуть на розгляд сесії міської ради. Створення індустріального парку «Хмельницький» передбачає нові можливості для розвитку промисловості. Зокрема йде мова про зміцнення співпраці між підприємствами, інвесторами, органами місцевого самоврядування, інституціями економічного розвитку та іншими заінтересованими сторонами. Індустріальний парк «Хмельницький» передбачається як сучасний, розвинений комплекс, який створений з метою залучення вітчизняних та іноземних інвесторів у пріоритетні сфери розвитку міста. Для підприємств-учасників індустріального парку буде надано низку переваг.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне