Минулої доби на Хмельниччині ліквідували 6 пожеж

Фото: ГУ ДСНС
Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмелбницькій області,  зранку у селі Бокиївка Волочиського району через коротке замикання електромережі виникла пожежа автомобіля Volkswagen Golf.  Вже о 10:50 рятувальники 3 та 37 Державних пожежно-рятувальних частин мчали у селі Олешин Хмельницького району на ліквідацію пожежі торфу.

А о 12:19 через необережне поводження з вогнем спалахнула господарча будівля на вул. Шевченка в м. Красилів. Вогонь встиг пошкодити перекриття й домашні речі. У той час в обласному центрі виникла пожежа житлового будинку на вул. Пересипкіна в обласному центрі. Як виявилось, знову через необережність.

З цієї ж причини загорілась господарча будівля у с.Ялинівка Летичівського району, про що Службу порятунку сповістили о 16:37. Загоряння ліквідували бійці 15 ДПРЧ.

Наступне повідомлення надійшло з смт Білогіря. Там о 22:09 на пров. Залізничному виникла пожежа житлового будинку.  Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газових приладів. Жодного нещасного випадку на пожежах не трапилось.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне