Минулої доби на Хмельниччині сталося 4 ДТП, в яких постраждали 6 людей

Фото: prm.ua

Як повідомляють у ГУ НП у Хмельницькій області, аварії зареєстровані у Красилівському, Ярмолинецькому, Хмельницькому районах та в м. Хмельницькому.
Так, 26 серпня близько 12:20 години у м. Хмельницькому по вулиці Шевченка 39-річний житель м. Красилів, керуючи автомобілем «ВАЗ 21099», допустив наїзд на пішохода, 81-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину дороги по регульованому пішохідному переходу на заборонений сигнал світлофора. Внаслідок ДТП жінка отримала перелом променевої кістки руки зі зміщенням, їй була надана медична допомога без госпіталізації.
Близько 19:50 години в с. Гвардійське Хмельницького району 16-річний житель с. Немиченці, керуючи мотоциклом «Дніпро-11» без водійського посвідчення відповідної категорії, не впорався з керуванням та допустив перекидання. Внаслідок ДТП водій отримав забої живота і гомілок, а його пасажир, 37-річний житель с. Райківці, — травму носа, перелом ребер, закриту черепно-мозкову травму. Потерпілі були госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні.
А близько 20:23 години в смт. Ярмолинці по вулиці Петропавловській 80-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2107», не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з мотоблоком «Зубр» під керуванням 53-річного місцевого жителя. Внаслідок ДТП водій мотоблоку отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої тулуба, грудної клітини та кінцівок, а його пасажир, 24-річний місцевий житель, отримав перелом малогомілкової кістки, забої тулуба та кінцівок. Потерпілі були госпіталізовані до Ярмолинецької центральної районної лікарні.
Ще одна ДТП сталась близько 20:40 години у м. Красилові по вулиці Перемоги. 31-річний місцевий житель, керуючи мопедом «SPARK SP150R-22», не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2101» під керуванням 26-річного місцевого жителя. Внаслідок ДТП водій мопеду отримав перелом малогомілкової кістки, термічний опік стегна, садна тіла та був госпіталізований до Красилівської центральної районної лікарні.
Наразі слідчі з’ясовують усі обставини автопригод.
© Офіційний сайт Національної поліції: https://hm.npu.gov.ua/news/dtp/minuloji-dobi-na-xmelnichchini-stalosya-4-dtp-v-yakix-postrazhdali-6-lyudej/

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне