На Кам’янець-Подільському ринку торгували набоями до калашникова

Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, до Кам’янець-Подільського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу міського ринку невідомий чоловік пропонує громадянам придбати патрони до зброї. Щоб перевірити інформацію, на місце події одразу вирушили дільничі офіцери поліції.

Телефонне повідомлення підтвердилося – поруч з ринком ходив чоловік, який пропонував придбати набої до автомата Калашникова. Правоохоронці швидко встановили особу продавця. Ним виявився 54-річний місцевий мешканець. Поліцейські вилучили у чоловіка 79 бойових набоїв до автомата. Звідки вони у нього –  чоловік переконливо пояснити не зміг, натомість наполягав, що знайшов їх напередодні.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого  ч.1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Поліцейські встановлюють походження боєприпасів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне