На Хмельниччині прокурор попався на хабарі

Фото:

Як повідомляє прес-служба ГПУ, Генеральною інспекцією Генеральної прокуратури України здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вимагання працівником прокуратури Хмельницької області неправомірної вигоди.

У ході досудового розслідування, яке здійснюється Головним слідчим управлінням Національної поліції України за оперативного супроводу Управління захисту економіки в Хмельницькій області та Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області встановлено, що прокурор Старокостянтинівської місцевої прокуратури Хмельницької області вимагав від обвинуваченого у кримінальному провадженні надати неправомірну вигоду в сумі 300 доларів США за сприяння у вирішенні питання про призначення покарання не пов’язаного з реальним позбавленням волі.

Після передачі обвинуваченим у кримінальному провадженні неправомірної вигоди в розмірі 8 тис грн (еквівалент 300 доларів США), зазначеному прокурору повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне