На Хмельниччині «Тойота Авентіс» зіткнулася з рейсовим автобусом: пасажирка легковика у реанімації

На Хмельниччині «Тойота Авентіс» зіткнулася з рейсовим автобусом
Фото: hm.npu.gov

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 14 грудня, близько 11.06 години на автодорозі М-12 поблизу села Вербка Летичівського району. Попередньо встановлено, що 50-річний житель Миколаївської області на автомобілі «Тойота Авентіс», рухаючись в напрямку Вінниці, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із рейсовим автобусом сполученням «Вінниця — Хмельницький» під керуванням 55-річного вінничанина.

У результаті ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв різних частин тіла. Від госпіталізації відмовився. У його пасажирки діагностували забій легень, перелом тазу і ребра. Зараз вона перебуває в реанімації Летичівської центральної районної лікарні.

У салоні автобуса було шестеро пасажирів. Усі вони, а також водій були оглянуті бригадою «швидкої». Від госпіталізації відмовились.

Наразі працівники поліції з’ясовують усі обставини та причини автопригоди.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що Хмельницькі оперативники розшукали молодиків, які пограбували 24-річного хмельничанина.Зловмисникам вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Потерпілий познайомився зі своїми кривдниками в одному із нічних клубів Хмельницького. Нові знайомі запропонували йому продовжити відпочинок поза межами закладу, тож усі сіли в авто і поїхали за місто. Проте на станції Богданівці зловмисники обікрали захмелілого пасажира — відібрали в нього мобільний телефон «Samsung J7» та золотий ланцюжок з хрестиком. А потім висадили з машини і поїхали геть.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне