На Хмельниччині за три доби з пасток визволили 4 тварини

Фото: ГУ ДСНС

З пасток рятувальники визволи корову, козу, коня та кошеня. Дві події стались у Славутському районі, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 16 травня о 21:45 у м. Славута на вул. Козацькій у ямі опинилась корова. Власниця разом із твариною повертались з пасовища. У темноті тварина не побачила глибоку яму – два метра і проваллась. Рятувальники обв’язали тулуб тварини пожежними рукавами і за допомогою приватного автокрану обережно підняли тварину на поверхню.

Корова потрапила в пастку і самотужжки не могла вибратись

Вже наступного дня – 17 травня о 09:40 рятувальники вже прямували за викликом у с. Цвітоха Славутського району, де в яму, викопану під септик, потрапив кінь. На місці події 6 вогнеборців 18 ДПРЧ, обв’язавши тулуб тварини пожежними рукавами, обережно витягли коня із злощасної пастки.

З біди тварин визволяли і в Кам’янці-Поділському. Там 16 травня о 16:05 на вулиці Калішській кіт виліз на дерево, та самостійно злізти не може.

Перелякана тварина здійняла розпачливий галас на весь дір

Рятувальники чергового караулу 6 Державної пожежно-рятувальної частини 2 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області за допомогою драбини зняли домашнього улюбленця з дерева та передали наляканого, але неушкодженого власникам.

Ряувальники таки визволили кошеня

А вже 18 травня о 08:29  у селі Гірчична Дунаєвецького району на території місцевої школи у вигрібну яму глибиною близько 2 м впало козеня.

Козеня звалилось у вигрібну яму

До місця події прибув черговий караул 12 Державної пожежно-рятувальної частини м. Дунаївці. Зробивши підкоп зі сторони будівлі, рятувальникам вдалося визволити  маленьке козеня з пастки, за що власник непосидючої тваринки їм щиро подякував.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне