Патрульні все частіше виявляють у громадян речовини, схожі на наркотичні

Фото: kurs.if.ua

Майже щоночі патрульні в ході поверхневих перевірок виявляють у осіб речовини, обіг яких заборонено, повідомляє прес-служба Патрульної поліції у Хмельницькій області.
Так, 22 квітня, під час обстеження території Хмельницького палацу творчості та юнацтва, що на вулиці Прибузька, інспектори виявили групу осіб, що голосно відпочивала. Поведінка молодків викликала підозру у патрульних, тому поліціянти вирішили провести їм поверхневу перевірку. У одного з хлопців, 1999 року народження, виявили паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження. 

Патрульні все частіше виявляють у хмельничан згортки із наркотиками рослинного походження


Ще один схожий випадок стався в ніч з 23 на 24 квітня, на вулиці Подільська. Патрульні помітили молодиків, що переходили проїжджу частину в невстановленому місці.
Під час бесіди з інспекторами чоловіки помітно нервували та поводили себе вкрай підозріло. Поліціянти прийняли рішення провести поверхневу перевірку. У 21-річного місцевого жителя виявили поліетиленовий згорток з подрібненою рослинною речовиною зеленого кольору, схожу на канабіс.

В обох випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне