Переконлива перемога юних митців Хмельниччини

Фото: Хмельницька ОДА

Традиційно, один раз на рік, Український державний центр позашкільної освіти проводить найпотужніший, найяскравіший захід, який збирає роботи талановитих дітей та молоді України – Всеукраїнську виставку-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Цьогоріч на виставці було представлено 2008 робіт вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти з усіх куточків України. Роботи були подані у 22 техніках декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.

Дуже радіють і пишаються своїм тріумфом юні митці та їх наставники з Хмельницької області. Хмельниччина отримала очікувану перемогу здобувши І командне місце, отримавши 116 призових місць, з них: 31 – І, 43 – ІІ та 42 – ІІІ місць, це становить 221 бал (для порівняння ІІ командне місце здобула  Чернігівська область, отримавши 79 призових місць, з них: 25 – І, 20 – ІІ та 33 – ІІІ місць, це становить 148 балів).

Найбільш успішними були роботи вихованців з міста Старокостянтинова – 13 призових місць, по 7 призових місць здобули вихованці Ярмолинецького району та Городоцької міської, Новоушицької селищної об’єднаних територіальних громад, по 6 призових місць здобули вихованці Кам’янець-Подільського району та міста Шепетівки, по 5 – вихованці Красилівської міської, Війтовецької, Чемеровецької та Старосинявської селищних об’єднаних територіальних громад.

Рудзік О.Й. – «Художнє різьблення  по дереву» ІІ, «Декоративний розпис, народний живопис» ІІ

Погребна Т.О. – «Гончарство та художня кераміка» ІІІ

Мельник Х.В. – «В’язання спицями, гачком» ІІ, «Графіка» І, «Живопис».

За інформацією Хмельницької ОДА.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне