Поблизу Хмельницького 4 людини отримали травми в ДТП

Фото: ГУ НП

Вчора, 13 травня, в Хмельницькому районі сталося 2 автопригоди, в яких травмувалися 4 особи: у селі Прибузьке під час обгону зіткнулися два автомобілі, а поблизу села Тиранівка невстановлений автомобіль створив аварійну ситуацію, у результаті чого «Рено Лагуна» перевернулась, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Близько 19.30 години в селі Прибузьке на автодорозі «Хмельницький — Вінниця» 29-річний хмельничанин на автомобілі «ВАЗ-21099» вирішив обігнати автомобілі попереду. Проте чоловік не обрав безпечного інтервалу і зіткнувся з «БМВ-3» під керуванням жительки Хмельницького, яка рухалась в попутному напрямку.

Двоє пасажирів після ДТП госпіталізували

У результаті ДТП травмувалися троє пасажирів автомобіля «ВАЗ-21099», серед яких і одна дитина. У 25-річної жінки діагностували забій грудного відділу хребта, у 30-річної пасажирки — закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку. Обох госпіталізували до Хмельницької обласної клінічної лікарні. 10-річна дівчинка теж отримала черепно-мозкову травму, але її не госпіталізовували.
По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Наразі слідчі дії тривають.
Цього ж дня близько 17.30 години на автодорозі «Хмельницький — Рівне» неподалік села Тиранівка, невстановлений водій, керуючи невстановленим автомобілем червоного кольору, під час маневру виїзду з другорядної дороги створив аварійну ситуацію, внаслідок якої 26-річний житель міста Красилів на автомобілі «Рено Лагуна», щоб уникнути зіткнення, виїхав на узбіччя, але не впорався з керуванням і автомобіль перевернувся.
У результаті ДТП 27-річна пасажирка автомобіля отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому грудного відділу хребта та була госпіталізована в нейрохірургічне відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні. Стан жінки — задовільний.
Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП та працюють над встановленням особи водія, який спровокував автопригоду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне