Побив матір і вкусив поліцейського. Підозрюваного в опорі працівникам поліції взяли під домашній арешт

Фото: kma.court.gov.ua

Слідчий суддя Віньковецького районного суду застосувала до підозрюваного в опорі працівникам поліції, які прибули за викликом, запобіжний захід у виді нічного домашнього арешту. 20-річного хлопця повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК (“Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”).
Як зазначено в ухвалі, поліцейські прибули за повідомленням матері підозрюваного про насильство у сім’ї. На вимогу припинити побиття жінки молодик, нібито, почав чинити активний опір правоохоронцям: вкусив поліцейського за руку і пошкодив службове авто.
Хоча слідчий просив взяти хлопця під варту, служитель Феміди вважала достатнім застосувати до нього домашній арешт в період з 20.00 до 8.00. Запобіжний захід діє до 10 листопада.
Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне