«Поділля» не змогло переграти «Агробізнес»

Фото: ФК “Поділля”

У рамках підготовки до нового чемпіонату України у Другій лізі «Поділля» зіграло свій третій спаринг у літньому міжсезоні у Хмельницькому

Перший небезпечний момент у грі з’явився у «Поділля». На 4-й хвилині Якубов прицільно вдарив по воротах, але його постріл відбив голкіпер гостей. Пізніше у господарів виникло ще три момента, але реалізувати їх не вдалося. Потім суперники обмінялися ударами вище воріт. І вже на 37 хвилині гравці «Агробізнесу» завдали першого удару у ствір воріт «Поділля». Через три хвилини гості виконали штрафний з лівого флангу оборони «Поділля». І гравець «Агробізнесу», вигравши верхову боротьбу у оборонців, головою у дев’ятку забив гол.

У другому таймі розпочалася позиційна боротьба за середину поля. Волочищани почали більше контролювати гру. У «Поділля» реальний шанс зрівняти рахунок виник лише на 60-ій хвилині, коли Якубов в розріз вивів Музичука один в один з воротарем. Проте першим на м’ячі опинився голкіпер. Другий і останній небезпечний момент у «подолян» виник на 85-й хвилині. Муляр, отримавши пас у центрі поля перед штрафним майданчиком, сильно пробив, але воротар із його ударом справився.

«Поділля» – «Агробізнес» 0:1

«Поділля»: С. Шевченко (потенційний новачок, Дворник) – потенційний новачок (Панасенков), Швець, потенційний новачок (потенційний новачок), Джурко (Тупік) – Морговський, Ліповуз, Худік, В. Шевченко (Муляр), Музичук (Бабак) – Якубов (Гайдаш)

За інформацією прес-служби  ФК «Поділля».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне