«Подільська зима» на Хмельниччині визначила найкращих легкоатлетів

Фото: www.adm-km.gov.ua

7 грудня 10-й міжобласний легкоатлетичний турнір «Подільська зима» зібрав 150 юних спортсменів 2001 р. н. і молодших, які представляли 16 команд з Київщини, Вінниччини, Житомирщини, Тернопільщини, Рівненщини, Івано-Франківщини та Хмельниччини.

Серед них було понад 10 призерів всеукраїнських змагань даного віку, більшість з яких продемонстрували хорошу готовність до зимового сезону.

Під час заходу, ініціатору і головному судді турніру «Подільська зима», старшому тренеру-викладачу відділення легкої атлетики Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді Вадиму Крушинському було вручено посвідчення і значок «Заслужений тренер України».

www.adm-km.gov.ua

Перший віце-президент обласної Федерації легкої атлетики, дворазова учасниця Олімпійських ігор Тетяна Загрійчук (Філонюк) нагородила грамотами та подарунками кращих спортсменів Хмельниччини 2018 року  різних вікових груп та їх тренерів.

А далі на бігових доріжках і в секторах манежу Обласного центру фізичного виховання учнівської молоді розгорнулася безкомпромісна боротьба, в ході якої було оновлено десятки особистих досягнень у 10 запропонованих видах програми.

www.adm-km.gov.ua

Ними стали переможці турніру: Муза Максим з Рівного (біг на 60м-6.8сек) та другий рік поспіль Альона Гордієнко з Білої Церкви (біг на 60м-7,6сек і 300м). По два виграші на рахунку: 14-річних кам’янчанок Олександри Чернухи (стрибки у довжину, потрійний стрибок і 2 місце у бігу на 60м) та Юлії Онопрійчук (біг на 1000 м і 2000м), а також Олексія Годунка з Рівненщини (біг на 1000 м і 2000м).

www.adm-km.gov.ua

У господарів-хмельничан, перемогами відзначилися Олександр Кажуро (потрійний стрибок-13,63м, рекорд турніру) та Павло Карвацький (біг на 300м і 600м). Набирають хорошу форму і кам’янчани Артем Богуцький (стрибки у довжину-6,59м), Єлизавета Швець (стрибки у висоту-1,55м) та Владислав  Єгоров (стрибки у висоту-1,90м) з Козятина. Вони посіли 1 місця у названих дисциплінах.

www.adm-km.gov.ua

Всі переможці отримали кубки, а призери – дипломи, медалі і сувенірну олімпійську атрибутику з рук фіналістки Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, віце-чемпіонки Європи, майстра спорту України міжнародного класу Марини Бех (Хмельницький), переможниці перших турнірів «Подільської зими» та її наставника Вадима Крушинського.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне