Поліцейська вівчарка Кайна зі своїм наставником здобула «срібло» на всеукраїнських змаганнях патрульно-розшукових собак

Фото: hm.npu.gov.ua

Як повідомляють у ГУ НП у Хмельницькій області, поліцейська кінологічна пара з Кам’янця-Подільського обійшла багатьох досвідчених суперників не тільки з поліції, а й з прикордонної служби та Нацгвардії.

Цими вихідними на базі Хмельницького центру підвищення кваліфікації персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України відбулися всеукраїнські змагання патрульно-розшукових собак, в яких взяли участь представники із Національної поліції України, Державної прикордонної служби, Нацгвардії, Державної кримінально-виконавчої служби України, а також цивільні кінологи — загалом 15 кінологічних пар.

Змагання проходили у два етапи. Під час першого кінологи разом зі своїми чотирилапими помічниками мали розшукати і затримати злочинця в лісі, а під час другого — в приміщенні.

Перемогу в змаганнях здобув представник кримінально-виконавчої служби із Сум, а от решту п’єдесталу зайняли поліцейські. Друге місце посів кінолог з Кам’янця-Подільського Костянтин Чемерис разом з вівчаркою Кайною, а «бронзу» отримав його колега з Харкова.

hm.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне