Рятувальники деблокували потерпілу, яку затисло понівеченим автомобілем

0-02-05-faefe04ed3d44f474a6e57e9ebc4179076d48cd71f36e66d86f1d5415ae9a13e_cc2341a8
Фото: km.dsns.gov

12 грудня о 07:15 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на автодорозі сполученням Житомир-Чернівці-Тереблече поблизу с.Пашутинці Красилівського району.

До місця події прибули рятувальники. Як з’ясувалось, внаслідок зіткнення легкового автомобіля OPEL VIVARO та вантажівки КАМАЗ, 56-річну пасажирку затисло понівеченими конструкціями автомобіля. Надзвичайники за допомогою спецінструменту здійснили деблокування постраждалої та транспортували її до карети швидкої медичної допомоги.

Надзвичайники за допомогою спецінструменту здійснили деблокування постраждалої та транспортували її до карети швидкої медичної допомоги.

Причини ДТП наразі з’ясовують правоохоронці.

Повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, 7 грудня сталася ДТП, в якій загинув 60-річний велосипедист. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 грудня, близько 1-ї години ночі на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу м. Дунаївці. 41-річний житель м. Вінниця на вантажівці «МАН» допустив зіткнення із 60-річним велосипедистом, жителем с. Міцівці Дунаєвецького району, який рухався в зустрічному напрямку. Від отриманих травм велосипедист помер на місці події. По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Ще одна ДТП сталася за участю пішохода. 10 грудня, на вулиці Бандери поблизу заправки “Авіс” сталася Дорожньо-транспортна пригода. Як повідомляє речник Патрульної поліції  Роман Мартинюк, ДТП відбулася за участі автомобіля та пішохода. Медики констатували смерть чоловіка. Наразі, всі обставини аварії  з’ясовують слідчі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне