Сергій Лабазюк: партія “За Майбутнє” запрошує справжніх професіоналів

Фото: https://agravery.com/

Активно триває процес підбору кандидатів, яких партія “За Майбутнє” має намір висунути на місцеві вибори. Народний депутат Сергій Лабазюк, який очолив обласну організацію цієї новоствореної політсили, поділився з одним із місцевих медіа-ресурсів міркуваннями, яких людей вони чекають в партійних рядах.

За його словами, партія вже об’єднала досвідчених професіоналів-управлінців, проте щоб гідно представити партійний загін на всіх рівнях місцевої влади – від ОТГ до обласної ради, до своїх лав запрошують однодумців, здатних прийти на заміну чинній владі, яка показала свою некомпетентність та професійну непридатність.

“Професіоналізм, управлінський досвід і довіра людей – це три критерії, за якими ми зараз відбираємо наших кандидатів”, – наголошує керівник Хмельницької обласної організації партії «За Майбутнє».

Дуже важливо, наголошує Сергій Лабазюк, щоб їм цілком довіряли люди. Обласна організація партії пропонує провести “праймеріз”, аби окремі територіальні громади або професійні спільноти могли висунути своїх найдостойніших кандидатів.

Партія готова внести до своїх списків переможців таких праймеріз.

Щоб стати членом команди нашого штабу, необхідно звернутися до громадських приймалень  народних депутатів, зателефонувати нам на гарячу лінію або зв’язатися через соціальні мережі”, – каже Сергій Лабазюк.

Найперше завдання, яке ставить перед собою обласна організація партії «За Майбутнє», – запустити економіку. Звісно, цю проблему треба розв’язувати на всіх рівнях. Проте кожен з команди буде на своєму місці виборювати преференції для бізнесу, можливості для розвитку і збереження місцевої інфраструктури.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне