Шахраї продовжують наживатись на довірливих подолянах

Фото: segodnya.ua

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, за минулу добу до поліції Хмельницької області звернулись троє подолян, які стали жертвами шахраїв.

В усіх випадках зловмисники представлялись банківськими працівниками та під приводом розблокування картки, випитували її реквізити, після чого знімали з рахунків усі гроші.

15 червня близько 14:40 години у м. Хмельницькому по вул. Волочиській до 45-річного місцевого жителя зателефонувала невстановлена особа, яка представилась представником банку, та під приводом розблокування банківської картки, випитала її реквізити, після чого шахрайським шляхом заволоділа 1100 гривень.

18 червня схожі випадки сталися у м. Хмельницькому та у Кам’янець-Подільському районі. Так, близько 13:00 години по вул. С. Бандери за такою ж схемою шахраї заволоділи у 69-річної місцевої жительки 7800 гривень, а близько 15:00 години в с. Вільховець по вул. Молодіжній у 69-річної місцевої жительки — 1800 гривень.

По вказаних фактах працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи по встановленню осіб зловмисників.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне