Штрафні санкції за незадовільний зовнішній вигляд та технічну несправність вивісок

Фото: vsim.ua

Відповідно до рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради №59 від 25.01.2018 року «Про затвердження Правил розміщення вивісок у місті Хмельницькому» була створена робоча група з розгляду та погодження паспортів вивісок на предмет відповідності вимогам пунктів даних правил. Для погодження паспорта вивіски управлінням архітектури та містобудування юридична або фізична особа-підприємець (заявник) подає до управління адміністративних послуг (вулиця Соборна, 16) письмову заяву затвердженого зразка з відповідним пакетом документів.

Нагадуємо, що перехідний період для модернізації та приведення у відповідність вивісок до вимог даних Правил був встановлений до 01 липня 2018 року. За незадовільний зовнішній вигляд та технічну несправність вивісок, їх невідповідність затвердженим паспортам і вимогам на осіб, винних у таких порушеннях, накладаються штрафні санкції відповідно до Правил благоустрою території міста Хмельницького та Кодексу про адміністративні правопорушення.

При поданні пакету документів на оформлення паспорту вивіски заявниками допускаються типові помилки. У зв’язку з цим управлінням архітектури та містобудування розроблені графічні матеріали із детальним роз’ясненням та порівняльною характеристикою об’єктів.

За даними прес-служби Хмельницької міфської ради.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне