Сімейна драма на Старокостянтинівщині завершилась обмеженням волі на 5 років

Фото: Styler RBC

Суд визнав жителя Старокостянтинівського району винним у навмисному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, яке загрожувало життю потерпілого, йдеться у повідомленні прес-служби Апеляційного суду Хмельницької області. Чоловіку визначили покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років, і одразу звільнили від відбування покарання з встановленням іспитового строку три роки.

Судили чоловіка за сімейну сварку. Вночі першого лютого він із своєю співмешканкою випивали. Під час чаркування посварились. На емоціях господар схопив зі столу кухонний ніж і наніс співмешканці удар в живіт: внутрішніх органів не задів, але небезпека для життя у той момент була.

У суді потерпіла запевнила, що тієї ночі все сталося ненавмисно. Каже, чоловік і сам злякався та кликав на допомогу. Вона ж його пробачила, досі спільно живе і просить не позбавляти волі.

Проаналізувавши усі обставини, свідчення та докази, суд прийшов до висновку, що виправлення 54-річного обвинуваченого можливе без ізоляції від суспільства.

Вирок ще не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційного суду області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне