Стрічку «Пригоди Паддінгтона-2» покажуть у Хмельницькому під відкритим небом

Фото: студрада ХНУ

Пригодницько-фантастичний фільм для дітей та дорослих безкоштовно покажуть у Хмельницькому просто неба. Станеться це 21 червня, у четвер, у 21.00 на стадіоні ХНУ.

«Хочемо, щоб вуличний кінотеатр функціонував протягом літа, а не лише тоді, коли у студентів є навчання, – пояснює радник Голови Студентської ради Хмельницького Національнного університету Анастасія Козак,. – Саме тому обираємо фільми для сімейного перегляду з мінімальним віковим обмеженням та анонсуємо ці перегляди містом, тобто запрошуємо усіх бажаючих».

Організатори показу додають, що сеанс може розпочатися із затримкою, адже вже залежить від заходу сонця. Утім, запрошують усіх прийти трохи раніше, щоб зайняти кращі місця. «Беріть із собою каремати, пуфи, ковдри… все, що не шкода і на чому зручно сидіти та приходьте на кіно просто неба», – закликає Анастасія Козак.
Цьогорічний сезон вуличного кіно розпочався 7-го червня. Тоді містянам запропонували переглянути мультфільм «Таємниця Коко». «Пригоди Паддінгтона-2» покажуть у четвер, 21-го червня.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне