Суд притягнув до адміністративної відповідальності нетверезого таксиста

46868914_2211566315728387_1800040185530941440_n
Фото: Патрульна поліція м.Хмельницький

7 листопада, близько 16-ї години, на вулиці Прибузька 20, патрульні зупинили водія «Hyundai», який грубо порушив Правила дорожнього руху. Як інформує Патрульна поліція Хмельницької області, під час спілкування із водієм правоохоронці виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

22 листопада, суд визнав водія, який керував ліцензійним транспортним засобом «Hyundai», що надає послуги перевезення пасажирів в режимі таксі, винним у вчиненні правопорушення передбаченого частиною 1 статті 130 КУпАП, а саме керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. 

На порушника наклали стягнення у вигляді штрафу розміром 10200 гривень та позбавили права керувати транспортними засобами строком на 1 рік.

Нагадаємо, 28 листопада на автодорозі “Стрий-Знам’янка” зіштовхнулися дві фури. Водій керуючи транспортним засобом «Renault» з напівпричепом не вибрав безпечної швидкості руху та не дотримався необхідної дистанції. Відтак, в результаті цього скоїв зіткнення з напівпричепом автомобіля «Daf», який рухався попереду. Під час ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження, ніхто з учасників пригоди не постраждав. На 34-річного жителя Тернопільської області інспектори оформили адміністративні матеріали за статтею 124 КУпАП – за вчинення ДТП без потерпілих.

Через аналогічні порушення ПДР досить часто стаються ДТП по всій країні. Патрульні вкотре нагадують про важливість дотримання правил дорожнього руху:

  • Під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен ураховувати дорожню обстановку. Також слід звернути увагу на особливості вантажу, що перевозиться. Звісно, не варто забувати про стан транспортного засобу, аби постійно контролювати його рух та безпечно ним керувати;
  • Водій залежно від швидкості руху, дорожньої обстановки, особливостей вантажу, що перевозиться, і стану транспортного засобу повинен дотримувати безпечної дистанції та безпечного інтервалу.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне