Суд закінчив розгляд кримінального провадження: від 8 до 10 років позбавлення волі за розбійний напад на пенсіонерку в м. Ізяслав

Фото: hm.npu.gov.ua

Як повідомляють у ГУ НП у Хмельницькій області, суд закінчив розгляд кримінального провадження і виніс вирок групі осіб, які наприкінці минулого року вчинили розбійний напад на пенсіонерку в м. Ізяслав.

Нагадаємо, подія сталася 25 грудня минулого року близько 18.40 години в райцентрі Ізяслав. Тоді працівники поліції невідкладно виїхали на повідомлення і затримали розбійників по «гарячих слідах».

Серед затриманих виявились 30-річний хмельничанин, а також двоє місцевих жителів: 50-річний чоловік, який раніше вже притягувався до відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а також 20-річна дівчина, яка, незважаючи на доволі юний вік, уже двічі відбувала покарання за крадіжки та незаконне заволодіння транспортним засобом. Усі троє перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Того вечора через незачинені двері трійця, прикриваючи обличчя масками, зайшла до будинку самотньої пенсіонерки і почала вимагати у неї гроші. Побили потерпілу, кинули на долівку та зв’язали руки і ноги. Після цього знайшли в сумочці 1500 гривень, мобільний телефон та поспішно покинули будинок, залишивши пенсіонерку без допомоги.

У той час попри господарство потерпілої проходила її сусідка, яка, почувши, що в будинку щось коється, одразу зателефонувала до поліції. Правоохоронці невідкладно прибули на місце і менш ніж за годину затримали розбійників, які розділились і переховувались у різних місцях.

Суд, розглянувши матеріали кримінального провадження, визнав зловмисників винними у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій), і присудив їм покарання у вигляді позбавлення волі строком 8, 9 і 10 років.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне