Суші у Хмельницькому: ТОП-5 фактів про вподобання хмельничан

Фото: Toretto

Сьогодні ми вирішили поговорити про кулінарні уподобання жителів Хмельницького та гостей міста, а допоможе нам у цьому засновник компанії Toretto Анна, яка погодилася поділитися інформацією “з середини”, адже вже кілька років працює у напрямку доставки їжі у Хмельницькому.

І, як не дивно, прихильність жителів Хмельницького впевнено завоювала традиційна страва японської кухні, яка вже давно перестала бути чимось екзотичним та незвичайним. Ви здогадалися? Так, так, саме суші – одна з найулюбленіших страв хмельничан і в Toretto про це точно знають. Адже тут щодня працюють для того, щоб Вам було смачно, зручно та якісно. Онлайн доставка їжі Toretto – Ваше ідеальне рішення, коли хочеться посмакувати улюблену страву, не виходячи з дому, коли не потрібно сумніватися у якості продуктів, коли доставка працює швидко та вчасно.

В меню Toretto Ви знайдете страви італійської, японської, азійської та китайської кухні. Понад 40 видів ролів – це просто знахідка, навіть для істинних гурманів. Toretto здійснює доставку в будь-яку точку міста Хмельницького, а оформлення замовлення займає декілька хвилин. Для Вашої зручності працює сайт toretto.com.ua, де можна ознайомитися з меню та швидко замовити доставку. Звертаємо Вашу увагу на те, що при замовленні на суму у понад 300 гривень Ви отримуєте безкоштовну доставку, а розрахуватися можна безпосередньо з кур’єром. Перейдемо до питань.

1. Суші-сети чи роли? Що найчастіше замовляють хмельничани?

Роли. Хоча доволі часто суші називають ролами і навпаки. Але у будь-якому випадку це смачно і це теж різновид суші.

Нагадаємо вам основні розбіжності між суші та ролами:

  1. Форма. Суші – це просто рис, який зверху накривається начинкою, роли виготовляються у формі рулета, начинка якого знаходиться всередині.
  2. Спосіб приготування. Під час приготування ролів використовується спеціальний бамбуковий килимок для скручування; суші готуються вручну.
  3. Подача. Серед розмаїття смаків часто зустрічаються теплі роли, водночас суші завжди подаються охолодженими.

2. В який період дня і тижня хмельничани найчастіше роблять замовлення суші?

У п’ятницю, суботу, неділю – весь день, в будні – з 17.00 до 20.00 год.

Суші – Ваш ідеальний вибір завжди. Зустріч з великою компанією, романтичний пікнік удвох, смачний обід на роботі, вечеря у колі родини – це привід замовити суші та насолоджуватися спілкуванням з близькими людьми замість того, щоб витрачати свій час на кухні.

3. Назвіть 3 суші-сети, які найчастіше замовляють хмельничани.

  1. Сет №5

Вага: 1090 г.

Склад: Філадельфія класік, Каліфорнія з вугрем в кунжуті, Каліфорнія з сурімі в тобіко, Футомакі хіяші

  1. Сет №8

Вага: 915 г.

Склад: Філадельфія класік, Чорний дракон, Зелений дракон

  1. Сет №9

Вага: 1110 г.

Склад: Каліфорнія з лососем в кунжуті, Каліфорнія з сурімі в тобіко, Каліфорнія з креветкою в хіяші, Каліфорнія з тунцем в кунжуті

4. Назвіть 3 види ролів, які найчастіше замовляють хмельничани.

Філадельфія

Рол Філадельфія – один із найпопулярніших ролів. У нас, у Toretto, представлені 6 видів ролів Філадельфія і кожен з них дуже до вподоби хмельничанам.

Їхня особливість – ніжний та смачний сир, який і є тією “ізюминкою” страви. Цікаво, що створення сиру Філадельфія вважається помилкою. У 1872 році один із нью-йоркських молочників, намагаючись приготувати сир Ньошатель, допустив помилку у складному та довгому процесі приготування французького сиру і отримав вершкоподібну масу, яка, зрештою, й завоювала серця багатьох гурманів і стала одним із найважливіших компонентів багатьох страв.

Чорний та Зелений дракони

Рол Дракон – один з найсмачніших ролів, батьківщиною якого є Америка. Його можна приготувати по-різному та “гратися” з начинкою, але незмінний у його складі – вугор. Саме вугор в Японії вважається “еліксиром життя” та є ледь не лікарським засобом, а в комбінації зі смачно приготованим рисом, сиром Філадельфія, авокадо та соусом унагі ми отримуємо вишуканий смак та джерело поживних речовин.

5. З якого району міста Хмельницького надходить найбільше замовлень?

Найбільше замовлень надходить з центральної частини міста.

Хоча суші – традиційна страва японської кухні, вона впевнено поселилися у раціоні багатьох із нас. Для когось це екзотична страва, яку варто куштувати лише інколи, а для когось це вже звична “кулінарна рутина”. Якщо ж Ви з тих людей, які ніколи не смакували суші, ми наполегливо рекомендуємо спробувати. Можливо, вони не стануть Вашою улюбленою стравою, але це щось цікаве та незвичайне, варте Вашої уваги. Користуйтеся доставкою суші у Хмельницькому від Toretto, адже тут завжди якісно, смачно та швидко.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне