У Кам’янці-Подільському копи затримали юнака, що через пошту отримував наркотики

Фото: unian.ua

За вчинені злочини на які зважився юнак з цікавості передбачені ч.1 та ч.2 ст.309 КК України, відкрито кримінальне провадження, внесене в Єдиний реєстр досудових розслідувань за фактами, незаконного придбання, зберігання, наркотичних засобів без мети збуту та повторному незаконному зберіганні наркотичних засобів без мети збуту та у великих розмірах.

Як повідомили копи. наркотики юнак отримував протягом травня 2018 року, придбавши їх на одному з сайтів соцмережі.

Небезпечну наркотичну речовину – канабіс масою 30 грамів з метою власного вживання, молодик отримаві поштовим зв’язком за місцем проживання. На одному засобі хлопець не зупинився, а через певний час із власного мобільного телефону на знайомому для нього вже сайті знову замовив наркотик, але вже амфетаміну – масою 5грамів, щоб випробувати на собі ейфорію речовини.

Однак, цього разу зловмиснику не вдалося приховати свої злочині дії. Інформацію, яку перевіряли поліцейські спільно із працівниками Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області знайшла своє підтвердження, підозрюваний визнав свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень на місці події під час отримання почтової посилки.
За таких обставин на нього чекає максимальне покарання, що передбачене санкцією статті 309 Кримінального кодексу України – позбавлення волі строком до п’яти років.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне