У Кам’янці рятувальники провели нічну перевірку в оздоровчому закладі

Фото: ДСНС

За повідомленням ГУ ДСНС України у Хмельницькій області днями працівники Кам’янець-Подільського міськрайонного відділу ДСНС  здійснили раптову нічну перевірку санаторію «Лісова пісня», що в селі Привороття-2 Кам’янець-Подільського району на Хмельниччині. На той момент у спальних корпусах відпочивали діти.

Під час огляду приміщень лікувального закладу фахівці ДСНС звернули увагу на наявність первинних засобів пожежогасіння: 32 сертифікованих вогнегасники, 2 пожежних щити. До того ж на випадок пожежі заклад забезпечений 8 пожежними кранами, 2 пожежними водоймищами місткістю 50 куб.м та 1 пожежним гідрантом. Приміщення санаторію обладнані у відповідності до норм: в наявності вільні евакуаційні шляхи із світловими вказівниками з позначкою “вихід”; автоматична пожежна сигналізація у справному стані; сигнал від приймально-контрольного пристрою виведений на пульт централізованого спостереження; черговий персонал забезпечений телефонним зв’язком; біля телефону встановлено табличку із зазначенням екстреного номеру виклику пожежної охорони – “101”. До того ж черговий персонал забезпечений електричними ліхтарями. Тож санаторій забезпечений усіма необхідними протипожежними засобами відповідно до встановлених норм.

Працівники ДСНС здійснюють перевірку санаторію “Лісова пісня”

Після огляду вогнеборці провели протипожежний інструктаж з персоналом оздоровчого закладу та вручили кожному листівки з інформацією щодо заходів пожежної безпеки у відповідних закладах.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне