У Хмельницькому патрульні разом з дітьми виховували злісних пішоходів-порушників (ВІДЕО)

У Хмельницькому патрульні разом з дітьми виховували злісних пішоходів-порушників
Фото: Національна поліція

Патрульні поліцейські разом з громадською організацією «ХАЛК» та учнями ЗОШ №18 провели профілактичну акцію «Діти попереджають». Під час акції школярі самі проводили виховні бесіди з дорослими пішоходами-порушниками.
Соромно, напевно, коли ті, кому ми маємо показувати приклад, роблять нам зауваження… Протягом трьох років патрульні поліцейські Хмельницького співпрацюють із 18-ю школою і навчають її учнів правилам поведінки на дорозі. Але що бачать діти, коли виходять на вулицю? Дорослі показують їм зовсім інші уроки — переходять дорогу на «червоне», в невстановленому місці ще й прямо під колесами автівок.

—    Зважаючи на таку ситуацію, в рамках Тижня безпеки дорожнього руху ми з дітками вирішили провести профілактичну акцію і провести виховні бесіди з пішоходами-порушниками, — говорить Анна Стрембіцька, інспектор Управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

—    Мій тато їздить за кермом, і я не хочу, щоб у нього були проблеми через таких-от порушників, які нізвідки вибігають під колеса, — ділиться думками один із школярів.

Нагадаємо, за 10 місяців цього року на території Хмельницької області було скоєно 180 наїздів на пішоходів. У результаті 169 людей травмувалися та 24 — загинули. Шановні пішоходи, бережіть своє життя та здоров’я і не створюйте проблем іншим учасникам дорожнього руху. Давайте поважати один одного.

За інформацією прес-служби ГУ НП в Хмельницькій області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне