У Хмельницькому патрульний врятував життя пенсіонерці

Фото: hm.npu.gov.ua

Жінці стало погано, а двері квартири були замкнені зсередини, тож ні сусіди, ні родичі не могли зайти всередину. За допомогою звернулись до патрульних, які потрапили в приміщення і впустили до пенсіонерки медиків, повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Хмельницькій області.

На лінію «102» зателефонував зять потерпілої і попросив про допомогу. Теща не відповідала на дзвінки і не відчиняла дверей, тож він почав хвилюватися, що жінці стало зле. А потрапити в квартиру було неможливо, адже власниця зачинилась зсередини.

На виклик прибув екіпаж, в складі якого був заступник командира 3-ї роти Управління патрульної поліції в Хмельницькій області Максим Ткач. Розуміючи, що кожна згаяна хвилина може коштувати життя пенсіонерці, Максим вирішив не чекати приїзду рятувальників і почав діяти самостійно.

На рівні третього поверху із вікна сусідньої квартири він перебрався на балкон пенсіонерки, зайшов у квартиру і відчинив двері медикам. Жінка лежала на підлозі у ванній кімнаті. Вона була жива, але у важкому стані. Працівники «швидкої» надали їй невідкладну допомогу і забрали до лікарні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне