У Хмельницькому поліцейські повернули місцевому жителю викрадений байк

У Хмельницькому поліцейські повернули жителю викрадений байк
Фото: media-polesye.by

Викрадений «Дефіант Карвен» оперативники розшукали в одному із сіл Красилівського району, а 30-річного викрадача двохколісного вирахували аж в Києві, куди невдовзі після угону він поїхав на заробітки.

Довірливе спілкування із випадковим знайомим закінчилося для 50-річного хмельничанина втратою улюбленого мотоцикла: дозволив молодику проїхатися, а той так і не повернувся. Потерпілий звернувся із заявою до Південно-Західного відділення поліції.

Правоохоронці по камерах спостереження відслідкували, в якому напрямку поїхав зловмисник. Невдовзі завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам мотоцикл розшукали в одному із сіл Красилівського району. Зловмисник переховував його у родичів в гаражі. Самого крадія працівники карного розшуку вирахували аж у Києві, куди той поїхав на заробітки.

До речі, 30-річний молодик раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабежі та шахрайства. Наразі йому вже оголошено про підозру за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що правоохоронці затримали підприємця, який хотів підкупити начальника відділу Управління захисту економіки

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне