У Хмельницькому поліція затримала групу викрадачів номерних знаків

Фото: hm.npu.gov.ua

В результаті спільних розшукових заходів, проведених працівниками патрульної, кримінальної поліції та детективами Хмельницького відділу поліції, в обласному центрі була затримана група осіб, яка промишляла викраданням автомобільних номерних знаків.

Патрульні затримали двох молодиків у той момент, коли вони саме збиралися  вчинити чергову крадіжку. 19-річний хмельничанин та 21-річний мешканець Деражні за листопад встигли викрасти номерні знаки з 26-ти автомобілів з іноземною реєстрацією.

hm.npu.gov.ua

Зловмисники завжди діяли за однією схемою: вночі знімали з транспортних засобів номери та залишали для власника авто на лобовому склі записку зі своїми вимогами та номером мобільного телефону. Таким способом крадії спонукали водіїв зателефонувати до них і за винагороду дізнатись про місцезнаходження номерних знаків.

hm.npu.gov.ua

Як правило, викрадену річ хлопці переховували неподалік від місця злочину.

Наразі правопорушники затримані за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що минулої доби до підрозділів поліції Хмельницької області надійшло 6 заяв від мешканців області, які стали жертвами шахраїв. Більшість з них намагалася отримати товари чи послуги через мережу інтернет.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне