У Хмельницькому районі конфлікт між чоловіками обернувся викраденням авто і стріляниною

У Хмельницькому районі конфлікт між чоловіками обернувся викраденням авто і стріляниною
Фото: hm.npu.gov.ua

У Хмельницькому відділенні поліції слідчі відкрили одразу три кримінальних провадження за наслідками з‘ясування стосунків між чоловіками. Конфлікт між якими виник начебто через борг у 6 тисяч гривень. За попередніми даними, троє молодих людей приїхали в село, аби забрати у 40-річного жителя Ярмолинецького району заборгованих одному з них 6 тисяч гривень. Гроші повернути не вийшло, натомість забрали у 40-річного жителя Ярмолинецького району його авто «Daewoo Lanos». При цьому між чоловіками виникла бійка. Власник транспортного засобу, намагаючись відстояти себе та своє майно, застосував пневматичний пістолет, поранивши двох опонентів.

Незважаючи на поранення, чоловіки сіли у відібране авто та поїхали геть, а згодом покинувши машину, звернулися у травмпункт. Наразі правоохоронці розшукали автомобіль та встановили всіх учасників конфлікту. Слідчі порушили три кримінальних провадження за статтями 289 (незаконне заволодіння транспортного засобу), 124 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) та в результаті подання зустрічних заяв за статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Чоловікові, який викрав авто, оголосили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом та у якості запобіжного заходу обрали цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю. Його опонентові також оголосили підозру за перевищення меж необхідної оборони. Обидва чоловіки також є фігурантами і третього кримінального провадження про нанесення легких тілесних ушкоджень, оскільки подали один на одного відповідні заяви.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне