У Хмельницькому відбувся турнір з баскетболу 3х3

Фото: ukrbasket.net

Про спортивну подію розповідає інтернет ресурс Укрбаскет.

У Хмельницькому відбувся турнір з баскетболу 3х3 My Fest 3х3 Cup. Змаганнях проводилися в трьох категоріях: чоловіки, жінки та юнаки U-18.

Організовували змагання управління молоді і спорту Хмельницької міської ради, Федерація баскетболу Хмельницької області, Федерація баскетболу України.

Переможцями в категорії юнаків U-18 стала чернівецька команда Starlife (Білоусов Альберт, Писанчин Богдан, Микита Цуркан, Побережник Олег, тренер Генадій Водовоз), яка в запеклій боротьбі перемогла на останніх секундах команду DiDiBao з Кам’янця-Подільського (Саша Головатюк, Назар Стадник, Денис Чорнобай, Бродюк Віталій) з рахунком 11:10.

Третю сходинку у юнацькій категорії посіла команда БК Житомир (Вовк Ернест, Кравченко Микита, Марків Данило, Суботенко Сергій).

У категорії чоловіків приймали участь двадцять дві команди.

Переможцями стали представники Кам’янця-Подільського DiDiBao-1 (Андрій Бойко, Коля Полюляк, Дмитро Неволін, Антон Давидюк), які в півфіналі здолали рівненську команду Лавіс (Юрій Кузьминець, Захожий Олександр, Шанюк Тарас, Чорнолоз Степан) 21:10, а в фіналі були сильніші за команду ПромБудСфера з Луцька (Максим Дейна, Едуард Федчук, Дмитро Швагринський, Коцько Володимир)16:14.

Третя сходинка за командою з Рівного, яка у запеклій боротьбі вирвала бронзові нагороди у команди «Белые дикие кони», за яку виступали представники Хмельницького та Одеси (Саша Гненюк, Вадим Калініченко, Ігор Адамович, Гненюк Діана)16:15.
У жіночій категорії перша сходинка за збірною України U18 (Вікторія Федоренко, Вероніка Космач, Ганна Сугак, Ліка Ляшко). Срібні призери – команда “Мобі” (Марина Рубайло, Катя Демченко, Людмила Спиридонова) та бронза за командою “Група здоров’я” (Олена Бондар, Ганна Крейдина, Даша Жир).

Найкращим данкером турніра став Алекс Захаров.
MVP (чоловіча категорія) – Дмитро Неволін.
MVP (жіноча категорія) – Вероніка Космач.
MVP (юнаки U18) – Альберт Білоусов

Найкращі гравці турніру у трьох категорія отримали подарунки від постійного партнера компанії ARTY SPORT. Призери та переможці отримали нагороди від Федерації баскетболу України, управління молоді та спорту Хмельницької міської ради та путівки на фінальний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3, що відбудеться 4 серпня в Києві.

Фото учасників змагань

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне